Spring til indhold

Kunstnere

Lise Vestergaard

Street-artist, der arbejder indædt for klimaet og anvender kunsten som bæredygtig formidler. Lise har i Løkken lavet værkerne “Blown Away“ i 2019 og “Natures Way” i 2020. Begge i samarbejde med Kulturhus Løkken. Med samarbejdet i 2022 har Lise skabt 17 nye værker i Løkken, som hvert er tilegnet et verdensmål.
Lise Vestergaard arbejder internationalt og støtter gerne grønne NGO- initiativer. Fascineres af stærke farver og virkemidler som lys og skygge. Inspireres af processen, når hun er i gang med sine værker.

Jane Mikolajewicz

Multikunstner og glad for former, gerne runde om det er i maleriet eller i keramikken.
For Jane med signaturen MIKO var tankerne at hylde kulturen i Løkken og ordene i inspirationen for den store mur på Erik Larsens sti, varme, sol, varme, blæst, måger, fisk badegæster, boldspil og børn, men også Corona virussen har fået et lille minde på væggen. Der er også skilt og sten at finde på ruten i Janes karakteristiske stil.

Nina Friis

Galleriejer og multitalent med base i Løkken. Nina har hang til klare pasteller og inspireres af lyset og havmiljøet med alle dets vartegn som viser sig i hendes keramik og oliemalerier mm.
Nina har designet en lertøjsfrise/flise tilegnet Anders Norres sti samt små fladfisk og desuden sin ekspertise til projektet.

Britta Kornum

Sprudlende og detaljeret i sin kunst. Kreativ, fantasifuld og arbejdsom. Glad for alle farver både douche og tone i tone om det er i blomsterhav, figurer eller dyreansigter.
Elsker at være kreativ og har det som sit frirum og maler på alt og altid. Du finder en masse større værker af Britta på skolens område. Brittas overskud til at male blomsterhav vises på den store eventyrmur på Erik Larsens sti. Hun er desuden kvinden bag masser af sten i samme stil.

Jørgen Ussing

Tegne- og akvarelmester og arkitekt ved siden af. Et langt liv med klart blik for detaljer og naturalistiske farver. Det, blandet med hang til lokalhistorien og god mad har givet sig udslag i utallige kunstneriske initiativer og produkter i byen.
I projektet har Jørgen stået for en fiskestime på en mur bag Nørre torv og dermed kan han nu også skrive street-artist på sit fyldige cv.

John Kristensen

Kunstmaler og galleriejer med base i Løkken. Han sætter pris på de nøjagtige detaljer i gengivelsen af naturen og Løkken scenarier der udspiller sig lige for øjnene. John er kunstneren bag et par ældre murværker i Løkken (vindue og hav). Han maler med olie og gerne med sit staffeli lige der hvor naturen udspiller sine vidundere og færdiggør helst ikke før det ser sådan ud igen. John har i dette projekt malet yderligere to murværker på de hemmelige stier.

Zita Svendsen

Iderig og flittig humørbombe, der brænder for figurativt og eksplosivt design med naivistiske eller ekspressive og surrealistiske toner. Zita elsker farver. Har lavet dækslet ved Tjærepladsen og mur dele inspireret af Erik Larsens stil på Erik Larsens sti og meget mere i fx fibercement og keramik. Hun står desuden bag utallige sten og skilte og fibercement mm. Zita inspireres af naturen himmel hav og kyst og hun drømmer nærmest om farver og former.

Storm og Øjvind

Storm på 12 år og hans far har med deres urbane stil og konsekvente udtryk i tusch og acryl sat flotte former på et vindues parti på skolen med motiver fra havet og skovens liv samt tegnet fabel om forurening. Desuden har de omdannet en kedelig og rusten skorsten til en skøn fisker der står ved Strand pavillionen og skuer ud over havet. Alle emner kan potentielt udsættes for deres fælles kreativitet.

Lone Ejstrup Jensen

Lone har med en klump ler i hænderne og sin viden sat sit præg på kunststien. Dette med fine og detaljerede keramikfisk samt malerier på flagstangssokler og farve i farve fisk/ væsener på sten langs hele ruten. Foretrækker douce farver og samspil farvemæssigt. Laver alt muligt kunstnerisk men arbejder mest med keramik, tegning og malerier.

Vibeke Haagensen

Elsker at lave mariehøns og små fine fisk. Stilmæssigt kan Vibeke lide at arbejde med douce farver og enkle former. Elsker at lave naivistiske glade ting i fibercement og mange sten og skilte. Muren i Erik Larsens sti er fyldt med Mariehøns i Vibekes stil. Ligesom Vibeke har sponseret mange brædder og fisk.

Hanne Rubæk

Elsker at tegne og male. Inspiration henter hun primært fra naturen. Glad for at male fisk, badehuse, dannebrog og fiskekuttere. Har lavet fantasifulde sten og farverige fisk og skilte i keramik som alle er at finde rundt om i Løkken.

Sanne Nørskov

Pottemager og multitalent med kyndig viden, råd og teknikker. Hendes værker på ruten består i glasurarbejder i keramikfisk, vaser mv. Hun er desuden skiltemager på skiltet ved Lars Nielsens sti. Sanne er pottemager og er også glad for farver og former og detaljer i acryl på lærred og 1000 andre ting/steder.

Lone Skovbo Frederiksen

Kreativ, natur og havglad hele året og laver derfor de vildeste former eller alle mulige kreative og figurative kreationer i glade farver. Hendes fantasifulde stil finder du flere steder og det er blandt andet keramik fisk, dæksler og sten.

Carl Smith

Amerikansk kunstner primært i mixed media. Bor i Berlin. Repræsenteret på flere gallerier worldwide.

Smith finder inspiration i storbyens oplevelser. Gennem sproget i Urban Art søger Smith at fortælle visuelle historier og anekdoter med humor. Foretrukne materialer er acryl og spray og mixed media.

Jakob Krogh

Skulpturmager og laver rigtig meget i fibercement. Jakob laver talrige skulpturer med armeret jern og fibercement. Han har sponseret og lavet skulpturen ”på vej”- kreerer primært mennesker. Gerne den tynde slags.

Siw Heier

Oslo baseret keramiker som laver de fineste detaljerede boblefisk i glad design. Siw laver keramik til sin butik Embla i Oslo. Det er gerne fyldige badende kvinder, kopper og kander med dyrehoveder. Hun har selv været sommerturist i Løkken og støtter derfor gerne miljøet og badebyen med sit design. Kik f.eks. efter kuglefisken ved Kunstpavillionen.

Bodil Dam

Billedhugger, Bodil Dam er indehaver af Galleri PondCottage Art ved Vrensted.

Værker i Løkken: Solhvervssøjlen ved vandtårnet, Vrede Måge på Lilletorv samt de to solsorte på sokkel i forbindelse med Løkken Kunststi. Solsortene er lavet i stentøjsler og er to hanner, som har fundet et sted at sidde og holde øje med byens liv.

Trine Reinfjell

Fantasifuld Oslo kunstner med hang til sjove og humørfyldte former og skæve tænder i stentøjet.
Trine elsker miljøet ved vandet. Hun har klimaet på dagsordenen og derfor selvskreven til at støtte initiativet. Til daglig er Trine i sin butik Embla, hvor hun tegner og laver skæve humørfyldte udsagn på sine designs. Hun elsker prikker. Du møder hendes humoristiske keramik især omkring vandtårnet og signalmasten.

Maria Ellermann

Kreativ designer, fotograf og grafiker. Maria maler primært acryl på lærred, men laver også udsmykninger. Maria har især kundskaber indenfor farver, former og kreationer i streg til børn. Har også et par murværker på sit CV.
Maria har udviklet og tegnet vores helt eget kunstneriske rute og skattekort. Hun elsker farver og mønstre og spændende udtryk og betydninger i sin kunst.

Astrid Helene Lundgren

Astrid Helene Lundgren har malet og tegnet hele sit liv. Hun er født og opvokset i Tornby og er fornylig vendt hjem fra Tyskland, efter at have boet og arbejdet der i de sidste mange år. Hun har været på kunstskole i Leipzig. Astrid er kyndig i mange materialer, men anvender især at tegne med tusch og male med akvarel. Hun elsker at portrættere dyr og mennesker.

Jonna Liv Jensen

Jonna er idekvinden bag hele projektet. Hun er frivillig iderig kreatør, projektleder, manuskript forfatter og økonomi og IT ansvarlig. Hun ved nu alt om materialer, oplimning og ikke mindst hvor umulig hele opgaven er. Jonna har siden barnsben været kreativ på mange måder mest maling med acryl eller oliemaling. I projektet typisk kreeret hele fisk/figurer i sten, fibercement eller keramik, murværker og skiltemageri. Farvemæssigt mest til tone i tone og bange for farven rød.